Om mig

MoiJag heter Håkan och är en helt vanlig vardagsmotionär.

Den här sidan är till för att jag ska kunna hålla koll på min träning och sätta lite extra press på mig själv inför slutmålet – Stockholm Maraton 31 maj.

Bakgrund:
Jag hade inte rört mig många centimeter under de senaste 15 åren (eller var det till och med flera än så?) då jag så smått började springa lite under slutet av sommaren 2012. Tyvärr gick det lite för fort framåt och jag drog på mig ett löparknä under mitten av hösten. Sen hände ingenting. Och ännu mer ingenting.

Men då jag fick en start i Stockholm Halvmaraton i julklapp av min syster blev jag tvungen att ta tag i läget. Jag skulle bara vänta ut snön. Sen skulle jag vänta på spåren i skogen att bli torra. Och sen var det plötsligt sommar utan att jag hade tränat särskilt många kilometer. Då var det bara att snöra på skorna och sätta fart.

Under sommaren 2013 hann jag trots allt med rätt många rundor, men jag var ändå inte särskilt kaxig då jag ställde mig på startlinjen till halvmaran.

Desto kaxigare var jag då jag hade gått i mål. Och det var morgonen efter som tankarna på en helmara 2014 började växa fram.

Snabbfakta:
Heter: Håkan Durmér
Ålder: 35 år
Bor: Gävle

Kontakt:
Skulle du mot all förmodan vilja komma i kontakt med mig kan du alltid droppa ett mail på durmer@me.com.

Ett svar till “Om mig”

  1. J. säger :

    Gillar dina ordval (som att kalla katten för skrikapan – ha ha) + kul marasatsning; ska bli roligt/spännande/inspirerande att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: