Second breakfast – my precious

Second breakfast

Visst att hobbitarna var rätt delaktiga i att rädda världen – så som vi känner den – en gång i tiden. Men jag rankar nog ändå second breakfast som deras största bidrag till mänskligheten. Som det svullande matvrak jag förvandlats till äter jag numera oftast fyra ordentliga mål per dag: Frukost, second breakfast, lunch och middag.

Dom dagar då jag A) morgontränar och B) jobbar hemifrån brukar jag gå förbi Princess och ta en second breakfast. Kaffe, macka och juice för 49 spänn känns som en lite för bra deal för att skippa. Särskilt när jag är träningshungrig och behöver kickstarta arbetsdagen. Fast frågan är huruvida personalen tycker att jag jobbar lite för mycket (läs: för länge) och fikar för lite. I förra veckan slängde dom nämligen ut mig från det trådlösa genom att byta nätverksnyckel. Men jag är inte mycket för att fatta pikar.

I dag var en A+B-dag, så i dag blev det second breakfast vid stammisbordet på Princess. Och det kändes väldigt välförtjänt efter ett rätt fint pass maxstyrka. Pistolen är inte direkt min bästa vän. Men vem vet – en dag kanske jag ska kunna nita den utan att behöva ta tjuvhjälp av armar och romerska ringar.

Annonser

Taggar:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: